Nieuwe NHG-standaard COPD

Onlangs is de nieuwe NHG-Standaard COPD herzien. Meld u nu alvast aan voor een presentatie of een webcast om op de hoogte gebracht te worden van de wijzigingen.

Onlangs is de NHG-Standaard COPD herzien. Deze standaard vervangt de versie van 2015.

Om u op de hoogte te brengen van deze vernieuwde standaard ontwikkelt Chiesi College een fysieke en een online nascholing:

  • Presentatie NHG-standaard COPD
    Tijdens deze nascholing wordt een presentatie gegeven over de belangrijkste wijzigingen in de NHG-standaard COPD. Binnen een uur bent u volledig op de hoogte van de nieuwe standaard.
    Deze presentatie wordt bij u op locatie of online gegeven. Dit is afhankelijk van de dan geldende COVID-19 RIVM-richtlijnen.

  • Webcast NHG-standaard COPD
    Tijdens deze online nascholing gaan een longarts, kaderhuisarts, apotheker en een praktijkondersteuner met elkaar in gesprek over de nieuwe richtlijn en de belangrijkste wijzigingen. Uitgebreid zal aan bod komen wat deze wijzigingen betekenen voor de huisartsenpraktijk.

Accreditatie wordt aangevraagd voor huisartsen, praktijkondersteuners, apothekers en verpleegkundig specialisten.

Bent u geïnteresseerd in deze nascholingen en wilt u graag op de hoogte gehouden worden wanneer deze nascholingen beschikbaar zijn? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

PM-2020-9395