Nieuwe NHG-standaard COPD

Op korte termijn verschijnt de nieuwe NHG-standaard COPD. Meld u nu alvast aan voor een presentatie of een webcast om op de hoogte gebracht te worden van de wijzigingen.

Momenteel wordt de NHG-standaard COPD herzien. De verwachting is dat de standaard in het voorjaar wordt geüpdatet.  Deze standaard zal de versie van 2015 vervangen.

Om u op de hoogte te brengen van deze vernieuwde standaard ontwikkelt Chiesi College een fysieke en een online nascholing:

  • Presentatie NHG-standaard COPD
    Tijdens deze nascholing wordt een presentatie gegeven over de belangrijkste wijzigingen in de NHG-standaard COPD. Binnen een uur bent u volledig op de hoogte van de nieuwe standaard.
    Deze presentatie wordt bij u op locatie of online gegeven. Dit is afhankelijk van de dan geldende COVID-19 RIVM-richtlijnen.

  • Webcast NHG-standaard COPD
    Tijdens deze online nascholing gaan een longarts, kaderhuisarts, apotheker en een praktijkondersteuner met elkaar in gesprek over de nieuwe richtlijn en de belangrijkste wijzigingen. Uitgebreid zal aan bod komen wat deze wijzigingen betekenen voor de huisartsenpraktijk.

Accreditatie wordt aangevraagd voor huisartsen, praktijkondersteuners, apothekers en verpleegkundig specialisten.

Bent u geïnteresseerd in deze nascholingen en wilt u graag op de hoogte gehouden worden wanneer deze nascholingen beschikbaar zijn? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

PM-2020-9395